Ditjes & Datjes: Worstelen Met Een Bodybuildster

Voor veel fans van bodybuildsters is de ultieme fantasie om eens te rollebollen met een bodybuildster. Vaak het liefst met een supersterke bodybuildster die met groot gemak wint. Het opwindende is de kracht en superieuriteit van de bodybuildster. Zij is een Godin die compleet de controle heeft, wat een ongelooflijk gevoel van bewondering oplevert.

Er zijn niet veel bodybuildsters die bereid zijn zomaar even met iemand te gaan liggen worstelen en het kan lichtelijk freaky overkomen als je een dame benadert met de vraag “wil je even met me worstelen?”

Daar biedt www.wb270.com een oplossing: deze site heeft dames die worstel sessies aanbieden. Het kost een paar honderd euro, maar dan krijg je ook wat heel speciaals!

In Nederland zijn er een paar bodybuildsters die sessies doen: Empress Amazon & MuscleLady bijvoorbeeld. Meerdere malen per jaar kom Ashley Starr naar Nederland. Ook komt Figure/Bodyfitness atlete Yvonne regelmatig naar Amsterdam. En meerder

Geen geld? Meld je dan aan als video-slachtoffer voor worstelvideos bij AmazonMania uit Amsterdam! Die kunnen altijd nieuwe mensen gebruiken. Je kunt ze mailen op info@amazonmania.com .

-Xander

About Bodybuildsters.NL

Musician, webdesigner and female bodybuilding enthusiast!
This entry was posted in Bodybuildsters, Bodyfitness, Ditjes en Datjes, Erotiek, Fantasie, Fetish, Figure, Fitness, Martial Arts, Op Reis, Sessies, Video's, Websites, Worstelen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply