Websites: AndysMuscleGoddesses AMG-Lite

 

De grootste gratis female bodybuilding website. Bestaat al 14 jaar. AndysMuscleGoddesses!

 

www.amg-lite.com

 

Sinds 1998 zorgt Andy voor het beste in female bodybuilding door iedere dag iets nieuws aan de site toe te voegen: een nieuw profiel pagina van een bodybuildster of nieuwe foto’s op een bestaande profiel pagina. Vrijwel alle bekende dames staan op deze site, zoals ook een aantal van onze Nederlandse dames.

 

Andy krijgt ¬†gigantisch veel bezoekers op z’n site. ¬†Meer dan 80 miljoen in 12 jaar, dus zo’n 15 tot 20 duizend unieke bezoekers per dag!

 

Dit gigantisch grote aantal bezoekers zorgt ervoor dat AMG-Lite voor de dames een van de belangrijkste sites is om zichzelf te promoten. Als een bodybuildster haar profiel vernieuws met nieuwe foto’s, dan levert het meer dan duizend extra bezoekers naar haar eigen site op.

 

Andy heeft altijd keidhard aan de site gewerkt en is een paar jaar geleden met Annie Rivieccio de site www.muscleangels.com begonnen. Prachtige video’s en foto’s van honderden bodybuildsters.

 

Als je nieuw bent in de wereld van bodybuildsters, dan is www.amg-lite.com een ideale plek om super snel veel dames te zien, foto’s te bekijken en om meer over de dames te weten te komen. Deze zou echt in de favorieten van iedere liefhebber moeten staan!

 

-Xander

 

 

 

 

 

 

About Bodybuildsters.NL

Musician, webdesigner and female bodybuilding enthusiast!
This entry was posted in Bodybuildsters, Foto's, Websites and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply